top of page

02 jan, 2018

U toku je upis na polugodišnje kurseve u trajanju od 4 meseca (sredina februara- sredina juna 2017.) kada roditelji imaju lepu priliku da na javnom, svečanom času vide kako su njihovi mališani napredovali. Polugodišnji fond iznosi 30 časova (1 čas = 45 minuta).  Cena: 4,500 din x 4 mesečne rate. 

14. mart 2017.

Imate osnovca uzrasta od 1. do 4. razreda? Letnji raspust se bliži, dugo traje i treba ga osmisliti! StarLand kamp za mlađe osnovce zamišljen je kao oaza pozitivne energije u kojoj se prepliću znanje i pokret.U Belvilu, zgrada Zumbul, od 18-30.juna. Više info na 

http://www.starlandcentar.com/letnji-kamp-2

Novo u ponudi - Nemački za odrasle

24.12.2016.

Poslednjih godina Nemačka širom otvara vrata kvalifikovanoj i visoko kvalifikovanoj radnoj snazi iz celog sveta. Tu priliku je već iskoristilo više hiljada građana Srbije, pre svega lekara, medicinskog osoblja i inženjera. 
 

Za sve koji žele da poslovnu karijeru nastave u Nemačkoj, ili nekoj drugoj zemlji nemačkog govornog područja, znanje nemačkog jezika predstavlja neophodan uslov. 
 

Naša škola vam po pristupačnoj ceni nudi najbolju pripremu za savlađivanje osnovnih nivoa nemačkog jezika, neophodnih za početak vašeg života i poslovne karijere u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj... Najsavremenije metode i nastavna sredstva, fleksibilni termini nastave i rad u malim grupama omogućiće vam sigurno i brzo napredovanje do srednjih nivoa (B) nemačkog jezika i olakšati vaš poslovni i životni start u zemljama nemačkog govornog prostora. 

U toku je upis na polugodišnje kurseve

15. decembar, 2016,

Početak nastave sredinom februara 2017. Kursevi traju do kraja juna, kada je svečana dodela diploma tokom javnog časa. Cena: 20,000 dinara u 4 jednake mesečne rate. NOVOGODIŠNJI POPUST - za upis do kraja 2016. godine popust 10%.

Pišemo razglednice drugarima širom sveta

15. jul, 2016.

Sa ponosom obaveštavamo da smo postali deo medjunarodne Cambidge English Penfriends komune. To znači da će učenici našeg StarLand-a razmenjivati razgledinice sa svojim vršnjacima širom sveta. Razglednice - kako virtuelne, tako i one prave, koje poštar nosi. Jedva čekamo početak godine, da se bacimo na posao i širimo poznanstva:)

April 2016.

U toku je prolećni predupisni rok. Dodjite da se upoznamo, rezervišite mesto od septembra. Iskoristite poklon vaučer od 1,000 dinara i umanjite iznos prve rate. 

Zimski upisni rok je zvanično počeo. Upišite vašeg školarca na tečaj od 4 meseca. Počinjemo sredinom februra. NOVO U PONUDI: časovi 1x nedeljno, u trajanju od 75 minuta. CENA: 4,500 din, MESEČNO. Pogodno za zauzete školarce.

Can You Speak Tenglish?

Od 8-12.februara 2016.

Ekskluzivni program za učenike od 1. do 4. razreda 

 

2 časa engleskog + 2 časa tenisa = TenglisH

 

Trajanje: 8. – 12. februara 2016. god
 (II nedelja raspusta)

 

U saradnji sa teniskim klubom TK WINNER (u bloku 45) osmislili smo ekskluzivni program “Can You Speak Tenglish?

 

Upis na godišnje kurseve

24-aug-2015

Odbrojavamo koliko još do početka školske godine u Starland-u. Zvaničan početak je 17. septembra. Upis je moguć svakog radnog dana od 16 do 18 časova, u Starland-u.

Novi đaci - upišite vašeg školarca na godišnji tečaj, u periodu od 01. do 10. septembra, i dobićete poklon vaučer u vrednosti od 1,000 dinara koji možete iskoristiti jedanput u naredna 3 meseca, i umanjiti iznos mesečne nadoknade, u mesecu kada vam to najviše odgovara.  

 

Za neki drugi termin upisa, ili subotom, pozovite 064/084.83.62.

 

Male grupe, komfor u radu, izuzetna posvećenost i uspeh.

 

Celodnevni boravak

U ponudi je celodnevni boravak za osnovce od I do IV razreda u trajanju od 2 nedelje, od 29. juna do 10. jula. Kombinacija nastave engleskog u učionici, i različitih aktivnosti van učionice. Pametno osmišljeno vreme da se premosti jaz tokom raspusta do dugo očekivanog odmora. Više u prezentaciji.....

 

Počeo je predupis

15-april-2015

Za sve koji žele da osiguraju mesto u novoj školskoj godini od septembra 2015. godine, možete to učiniti do kraja juna. Prednost predupisa je što ćete ostvariti popust od 1,000 din za septembarski iznos i time rasteretiti septambarski djački budžet.

Uskršnje radionice

04-april-2015

Radovali smo se dolazećem Uskrsu, organizovali smo veoma uspešne radionice na kojima smo učili nove pojmove vezane za veseli praznik, družili se i uživali u pozitivnoj atmosferi.

Please reload

bottom of page